Affirmeren kun je leren!

Gepubliceerd op 3 april 2022 om 16:57

Affirmaties of ook wel mantra's genoemd kunnen een hele mooie aanvulling op jouw leven zijn. Affirmaties zijn korte, positieve zinnen in de tegenwoordige tijd die je in gedachten of hardop kunt uitspreken. Op papier zetten werkt ook goed, zo kun je er dagelijks naar kijken, op je badkamerspiegel, je keukenkastje, op je startscherm van je telefoon of op je beeldscherm van je laptop.

Wat je immers veel denkt en ziet, vormt uiteindelijk namelijk jouw werkelijkheid. Je gaat meer geloven in jezelf, dat jij het goede verdient in het leven. Je brein past zich letterlijk aan, er worden nieuwe paden in de hersenen gecreëerd. 

Door deze positieve affirmaties meerdere keren dagelijks te herhalen worden ze onderdeel van jouw systeem, van jouw onderbewustzijn en jouw overtuigingen. 

(tekst gaat onder de foto verder)

Affirmaties zijn altijd positief, in de tegenwoordige tijd alsof het al zo is en realistisch. Formuleer de affirmatie zodanig, dat deze goed voelt en resoneert met jou. 

En vermijd de woorden niet, geen, nooit, oftewel ontkenningen. Wat je aandacht geeft, groeit, dus door dit structureel toe te passen in jouw leven zal je op den duur verandering gaan merken. Oefening baart kunst en heeft tijd nodig. Hou vol, minimaal 30 dagen. 

Neem uiteraard ook daadwerkelijk actie; als je meer financiële vrijheid wenst, dien je er ook stappen voor te ondernemen, de miljoenen komen niet uit het niets bij je aan gewapperd. 

Als je een betere gezondheid wenst, zal er beweging of een aanpassing in voeding nodig zijn. Kortom, door er aan te werken, ga je uiteindelijk creëren en op termijn de vruchten ervan plukken.

Hieronder een bestand met meer dan 30 mooie affirmaties ter inspiratie, gebruik er niet teveel tegelijk, begin met 1 of 2 affirmaties, veel plezier gewenst!

Jouw reactie of ervaring is altijd welkom! Je kunt deze hieronder kwijt :)

Affirmaties
PDF – 98,6 KB 155 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.