3 tips om jouw geluksgevoel te vergroten

Gepubliceerd op 31 oktober 2022 om 09:49

Gelukkig zijn, iedereen wil dit graag. Geluk kun je deels voor jezelf creëren, hierbij 3 tips om het geluksgevoel in jouw leven te vergroten. 

1) Het voelen van dankbaarheid zal jouw geluksgevoel verhogen. Houd dus vanaf vandaag in een dagboekje of schrift bij waarvoor jij dankbaar bent die dag. Het kan van alles zijn, hoe simpel soms ook. Het heerlijke kopje koffie in de ochtend, die prachtige vogel die je hebt mogen aanschouwen of de fijne werkdag met collega's. Een mooi moment om te schrijven is voordat je naar bed gaat om te slapen of de volgende ochtend als je wakker wordt. 

2) Stop met jezelf vergelijken met anderen en wees niet te streng voor jezelf. Iedereen is uniek, jij hebt talenten net als een ander. Weet ook dat iedereen shit heeft om mee te dealen, ook degene waarmee jij jezelf vaak vergelijkt. Ook als iets een keer niet lukt, is dat niet erg. Prijs jezelf met het feit dat je het in elk geval hebt geprobeerd, laat los en door....

3) Ga erop uit; de natuur in, naar een (pret)park of trakteer jezelf op een heerlijke koffie ergens. Uitjes zijn er om je te vermaken, om je plezier te bezorgen en om  jezelf even aandacht te geven. Je zal zien dat je aan het einde van deze dag terugkijkt op een fijne tijd en dit prettige gevoelens oproept. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.