Loop je vast in bepaalde processen in je leven? Kamp je met een burn-out of stress? Wil je jouw team een waardevolle teambuilding sessie laten ervaren? Wil je jouw (zelf)compassie vergroten, jouw leven meer bewust leven, jouw zelfvertrouwen vergroten, meer rust in je hoofd, meer werkgeluk ervaren, meer leven vanuit dankbaarheid en meer geluk en positiviteit in je leven aantrekken? Ik ben Inner Kompas Gids (i.o.) en assisteer je graag!
Maak kennis met Wandeltherapie & Natuurcoaching, Met deze vorm van coaching wordt een persoon in beweging gezet om zo tot inzichten, antwoorden en oplossingen voor problemen te komen door middel van de natuur. Alle antwoorden zitten immers al in iemand, maar zijn soms nog niet zichtbaar. De natuur kan prachtige aanwijzingen geven en verhelderend werken. 

 

Door te wandelen zet je je lichaam én geest in beweging, het maakt dat je kunt vertragen en en beter contact kunt maken met wat er binnen in jou speelt. De natuur zorgt voor positievere gevoelens en stress, boosheid en/of angst zullen afnemen. 
Heb jij een vraagstuk wat je graag verder zou willen uitdiepen op het gebied van je werk, relaties met anderen of de relatie met jezelf en mag ik je daarbij assisteren?
Je gaat na afloop naar huis met inzichten en praktische handvatten om mee verder te gaan. We wandelen niet de volledige sessie, tussendoor staan we ook stil en doen we diverse oefeningen. 

Aangezien ik reeds gecertificeerd Mind-Walk Trainer ben en gebruik maak van deze kennis in combinatie met nieuwe kennis van deze opleiding, vraag ik een kleine vergoeding voor een coach sessie als uitwisseling van energie en tijd. 
Zo lang ik in opleiding tot Inner Kompas Gids ben, vraag ik 15 euro per sessie van ca. 1,5 uur. Zodra ik volledig gecertificeerd ben zal het tarief 75,00 euro per uur bedragen. 


Voel jij een 'ja' na het lezen van dit bericht? Stuur mij dan een berichtje en dan neem ik spoedig contact met je op!

 

Je kunt naar wens een afspraak met mij inplannen. Heb je behoefte aan een luisterend oor, een objectief advies of wil je puur even fijn kletsen, dat kan!

De afspraken vinden bij voorkeur plaats in de natuur. Mocht dit voor jou niet lukken is via Zoom, Teams, Facebook Messenger, Whatsapp, telefonisch of persoonlijk in mijn praktijk ook een optie. 

Mail mij via info@ninavandenbogaard.nl met daarin de data met tijdstippen waarop jij beschikbaar bent voor de afspraak, dan check ik mijn agenda qua beschikbaarheid en dan stellen we samen een geschikte datum vast. 

 

Indien je meer informatie voor een coach traject wenst, is het telefonische kennismakingsgesprek vrijblijvend en gratis! Stuur gerust een mailtje naar info@ninavandenbogaard.nl

Jouw investering voor een afspraak (uitgezonderd kennismakingsgesprekken voor een coach traject):

Ik vraag 75,00 per uur (vrijgesteld van BTW) als uitwisseling van energie.

 

 

Wanneer de afspraak is gemaakt, zijn de algemene voorwaarden van toepassing.